Търси
в
Направи VIP

Знаете ли как да различите качествените от некачествени камъни за дрехи?!

6.30 лв.

Знаете ли как да различите качествените от некачествените камъни за украса?!
...отговора вижте по-долу.

Както знаете ние сме директни вносители на камъни за лепене и за зашиване, 13 цвята ресни, двуцветни ресни, пера, половин перлички, огледалца за дрехи и много други артикули свързани със спортните танци.

Предлагаме 2 вида камъни за лепене – Имитация на Сваровски, които внасяме от Англия и DMC камъни, които внасяме от Корея.

Какво е важно, за да е качествен един камък – на първо място, разбира се да блести добре, за това е важно да е стъклен, да има добро покритие, но е важна и фасетата му. Сигурно знаете, че оригиналният Сваровски камък е 16 фасетов, имитацията на Сваровски, която предлагаме е 14 фасетова. Т.е. камъкът, който предлагаме не отстъпва много на истинските Сваровски, обсипан е с блясък, а цената му е много по-ниска от цената на истинските Сваровски.

Но не само блясъкът е важен, дори да имате най-блестящият камък, ако той падне след едно обличане, то не би имало значение колко е красив. Лепилата, които имат нашите камъни и от 2-та вида са изключително здрави. И, ако разтопите лепилото добре, гарантираме, че е почти невъзможно при пране или друго механично въздействие камъкът да падне.

Слоя лепило, който нашите камъни и от 2-та вида имат на гърба си е достатъчно дебел, за разлика от китайските и турски такива.

Напоследък пазара е залят от евтини китайски и турски камъни, да... те също са кръгли, в съответните цветове и имат лепило, но какво се случва след 1-2 пранета?! Ние тествахме доста камъни и ... се оказа, че понякога е нужно само 1 пране, за да падне горният слой на камъка и той да стане матов. Или ... както е казал народа – понякога евтиното наистина излиза скъпо!

Всички артикули, които ще видите в нашия сайт са подбрани много внимателно от водещи европейски и световни производители. Преди да внесем всеки един от продуктите сме получили мостри, които сме тествали внимателно, затова гарантираме за качеството на предлаганите от нас артикули. Държим на името си и се надяваме да създадем редовни и доволни клиенти.

Може да видите всичко, което внасяме – като перли, камъни за зашиване, 3 вида ресни, пера, огледалца, термо-трансферна хартия и мн. други в официалният ни сайт: www.roklilatina.weebly.com


  • Пловдив
  • Дата на публикуване: 05.11.2016

Обява №: 136842


Подобни обяви в Пловдив: