Търси
в
Направи VIP

Зелен средновековен лагер - легенда за изгубените кралства 2018Образователен център Йера съвместно с клуб по конна езда и организации за исторически възстановки, организират летен Зелен Средновековен лагер – Варна, през лято 2018 за малки и вече пораснали деца на възраст от 6 до 14 години.
Легенда за изгубените кралства“ е спортна, забавно-образователна програма, която се провежда недалеч от град Варна в екологично чист район в малка коне-ферма заобиколена от зелени гори и красиви поляни. Там децата ще прекарват незабравими дни в игри, забавления, тренировки, състезания и разходки.
Летен зелен средновековен лагер „Легенда за изгубените кралства“ ще въведе децата в света на историята и легендите, по забавен начин с игри, тренировки и демонстрации ще обогати техните знания и умения.
Програмата включва интензивни тренировки на открито по конна езда, стрелба с лък, историческа фехтовка, хвърляне на копие, горски преходи и ориентиране, училище по оцеляване и много други спортни игри, състезания и др.
След ежедневни занимания по стрелба с лък, хвърляне на копие, средновековен бой с меч и щит, конна езда, и много др. Участниците ще могат да премерят сили в множество турнири, състезания и игри, в които всеки ще може да демонстрира и види какво е научил и как се справя в света на „Легенда за изгубените кралства“.

Летния лагер ще се провежда на смени от периоди по две седмици в делничните дни. Има разработена програма по дни, като всеки ден ще научават и виждат нещо ново за живота от преди 1000 години.
  •  Изпрати запитване
  • Тел: 0878 39 49 39
  • Уебсайт: jeravarna.com/


  • Варна
  • Дата на публикуване: 27.02.2018

Обява №: 183228


Подобни обяви в Варна: