Търси
в
Направи VIP

Удължете косата сиКосите LADIES’ POINT са налични като текстура и структура на косъма в две разновидности – права и чуплива коса. Избирайки вашите удължения, вие трябва да съобразите структурата на вашата собствена коса – ако е права, изберете права коса за удължаване, а ако е чуплива, са ви необходими чупливи удължения. Разбира се, всичко зависи и от навиците ви – дори и да имате чуплива коса, ако я изправяте постоянно и предпочитате да я носите права, тогава е удачно да си купите прави удължения. От друга страна, ако се харесвате с разчупена и въздушна прическа, то е по-добре да имате чуплива допълнителна коса, тъй като стилизирайки я по този начин, тя ще остане такава, докато не я измиете и стилизирате отново – къдриците, стегнати или разпуснати, ще са по-трайни, ако удълженията са чупливи.
Ако собствената ви коса е къдрава, имате опция директно да се свържете с нас на sales@ladiespoint.shop или на Facebook страницата ни, за да обсъдим в личен контакт възможността за удължаване. Работейки само с човешка коса, не третирана и абсолютно естествена, можем да ви споделим, че намирането и изкупуването на такава къдрава коса е много, много трудно и тези коси са изключително редки, особено в по – големи дължини. Третираме този тип поръчки индивидуално, ще ни е необходимо повече време за подготовка и съответно цените ще са персонални, според конкретната коса, дължина и грамаж.
Уникалното на нашата коса е, че тя е абсолютно подходяща за постоянно носене, изглежда като собствената коса, не се заплита, не се скубе, не изпада. Ние сме на ваше разположение, за да ви помогнем да изберете най – подходящата за вас коса LADIES’ POINT! За ваше улеснение, систематизираме на какво трябва да обърнете внимание при избора на удължения:
• първата стъпка е да решите, дали ви е необходима права или чуплива коса
• втората стъпка е да изберете подходящата за вас дължина, като за яснота сме разпределили косите ни в три категории – 40 – 50 см, 50 – 60 см и 60 – 70 см за права коса и 40 – 50 см, 50 – 60 см и 60 – 70 см за чуплива коса, тъй като човешката коса обикновено е най-различна и разнообразна и няма точната до милиметър дължина на фабричните треси
• третата стъпка е да прецените какъв точно цвят ви трябва – такъв, който максимално да е сходен с цвета на собствената ви коса (систематизирали сме цветовете на косите ни като 9 основни тона: черно, наситено тъмно кестеняво, тъмно кестеняво, натурално кестеняво, шоколадово кестеняво, светло кестеняво, тъмно русо, натурално русо, светло русо)
Само от 01.04 до 30.04.2020 Ви предлагаме 15% отстъпка на всяка от нашите коси!
Очакваме ви!


  • София
  • Дата на публикуване: 01.04.2020

Обява №: 235892


Подобни обяви в София: