Търси
в
Направи VIP

Рожден ден в лимузина – Вашето лично мобилно заведение

22.00 лв.

Ако се колебаете какво да подарите на любимия си рожденик, подарете му преживяване. Без значение възрастта му Ви гарантираме еуфория. Лимузини България има богат опит с рожденици от 6 до 80 години – всички оставени с незабравим спомен, споделен с най-близките им хора.

 Детски рожден ден – на цени, близки до тези в средностатистически детски клуб, но с разтърсващ ефект върху децата; интерактивен формат, в който те дори нямат нужда от аниматор, забавлението е самият автомобил – децата влизат в контакт със случайни минувачи, снимат се, публикуват материал на живо в социалните мрежи (ако са на възраст да разполагат с профили в тях) и генерират така важното днес възхищение
 „Възрастен” рожден ден – на цени, близки до тези в средностатистическо заведение (таверна или бар), като освен безплатното изискано питие за „добре дошли” получавате абсолютна свобода за внасяне на всякакви напитки, закупени от магазина на цени на дребно; празнувате отново в заведение, но за периода на наема то е лично Ваше, подвижно и страшно забавно

Рожден ден в лимузина под наем е достъпен начин да доставите ново, силно позитивно и запомнящо се преживяване на цялата компания. Дори, когато празникът е на един от вас, подаръкът на купона в лимузина е за всички участници в групата.

За въпроси позвънете на телефоните ни 0882288535 и 0885326959. Запознайте се с цените и разгледайте снимки на автомобилите на сайта ни https://limousines.bg.


  • София
  • Дата на публикуване: 19.05.2020

Обява №: 237319


Подобни обяви в София: