Търси
в
Направи VIP

Професионален апарат за безиглена мезотерапия

750.00 лв.

Апаратът има три функции (програми) за работа:

1. Ултразвук – Ултразвукът затопля кожата, подобрява кръвообръщението, отваря порите и подготвя кожата за процедура с безиглената мезотерапия.

2. Безиглена мезотерапия (накрайник за лице и тяло) – Безиглената мезотерапия е високоефективна, безболезнена и абсолютно безопасна терапия. Тази революционно нова технология напълно замества традиционната иглена мезотерапия като избягва нейните странични ефекти. Безиглената мезотерпия не нанася никакви поражения върху кожата. Технологията многократно превъзхожда традиционните електротерапия, йонофореза и ултразвук, защото за разлика от тях ефективно преодолява защитата на клетките и вкарва активното вещество в дермата в дълбочина от около 10 мм. Ефектът на усвояване на продуктите при мезотерапията е 2000 пъти по-голям, отколкото при обикновена процедура.


3. Криотерапия (Студен Чук) – Криотерапията е охлаждаща процедура. Тя се прилага след безиглената мезотерапия. Чрез охлаждане, порите се затварят максимално, така че активните вещества да останат в епидермиса, като по този начин значително се удължава тяхния ефект. Криотерапията успокоява кожата и изолира замърсявания и възпаления. Криотерапията се използва също така за премахване на целулита (криолиполиза). Редуването на топли и студени процедури води до разграждането на подкожните мазнини.

Накрайници:

Ултразвуков накрайник
Накрайник за мезотерапия (голям)
Накрайник за мезотерапия (малък)
Накрайник за криотерапия

Ефекти от употребата на апарата:

Видимо изглажда бръчки и подобрява еластичността на кожата
Стимулира производство на колаген в епидермиса
Хидратира, възстановява и заздравява кожата
Тонизира кожата и се грижи за зоната около очите
Ограничава секрецията на себум
Успешно премахва целулит и изглажда портокаловата кожа
Премахва затлъстяването в проблемните зони – корем, бедра, паласки и вътрешната част на коленете


  • София
  • Дата на публикуване: 21.04.2017

Обява №: 149893


Подобни обяви в София: