Търси
в
Направи VIP

продавам асансьор

9 000.00 лв.

Продава се нов асансьор :
Асансьора е произведен в българия. окомплектован е за работа на неободимата височина 1900мм и е монтиран към жилищен блок. поради заминаване на работа в чужбина на собственика асансьорът не се използва и за това се продава. асансьорът е с размери на кабината
широчина 1100мм
височина 2300мм
разстояние между входяща и изходяща врати 1400мм
товароподемност за 4 човека, експлоатационните тестове с натоварване 600кг и претоварване до 800кг са без проблеми.
Вратите са от нов тип дъговидни олекотени движещи се на горна и долна дъга чрез ролки на всеки вертикален елемент позволяващи плавен ход и безшумно движение. Вратите са с монтиран краен изключвател. Кабината има долен и горен крайни изключватели, включително и авариен краен изключвател. Асансьора е обурудван с три командни табла – на първа и втора спирка и в кабината. Има монтирани допълнителни две шведски нагревателни спирали на цилиндрите с термоизолация позволяващи работа при много ниски температури независимо от външния монтаж. Смазването на плъзгачите към релсите е на капилярен принцип. Асансьорната уредба е окомплектована с резервоар за хидравлично масло и монофазна българска електропомпа. Командното табло позволява надеждна и без проблемна работа. асансьорът може да се използва като пътнически за 4 човека или товарен. Към него има направена кабинна козерка, етажно жилищна козерка, предпазна ограда и защитни колони от паркиращи наблизо автомобили.
Цена по договаряне. При закупуване имате пълно съдействие за монтаж и гаранционен сервиз. асансьорът може да работи и на по-голяма височина ако се удължат релсите и подменят телескопите.
Телефон за контакт 0888 940 822 и 0897 610 768 г-н Пламен Георгиев.
  •  Изпрати запитване
  • Тел: 0888 940 822


  • София
  • Дата на публикуване: 22.02.2020

Обява №: 234364


Подобни обяви в София: