Търси
в
Направи VIP

Превод на SEO елементиСъдържанието на един уебсайт се състои освен от видимия текст и от такъв, който се вижда при определени условия. Видимото съдържание е това, което виждате на вашия монитор без движение по страницата. Това е заглавието на страницата, основният текст на страницата, навигацията. Някои от елементите обаче изискват текст, който се вижда при позициониране на курсора върху тях, например – картинки, връзки, банери. А има текст, който се вижда само от претърсващите роботи на Интернет търсачките. Това са мета таговете – заглавие, описание, ключови думи.
Ключовите думи са основата на всяка рекламна стратегия и оптимизиране на страницата. Основният текст на страницата, заглавието и описанието й трябва да съдържат правилните ключови думи, а кратките словосъчетания във връзките трябва да се превеждат не буквално, а с подходящи такива, които предават точно и ясно смисъла. При извършването на превод от немски език на български или от български език на немски е изключително важно да се постигне резултат, които ще помогне класирането на Вашия сайт в съответната търсачка

Можете да заявите Вашето желание за превод от немски език или превод на немски език чрез контактна форма или на посочените телефони.


  • Варна
  • Дата на публикуване: 23.09.2021

Обява №: 255496


Подобни обяви в Варна: