Търси
в
Направи VIP

Предпазeн шлем - маска за уста и нос, за многократна и ежедневна употреба

4.99 лв.

Елегантна защитна лицева маска-шлем, за многократна, ежедневна употреба, осигуряваща Ви комфорт на дишане и разговаряне. За многократна употреба. Сигурна преграда и защита от директното заразяване с корона вирус по въздушно капков път, защото материалът на маската е непромокаем и без пори. Това не позволява проникване на вируси и аерозолни инфекции през маската.; Устойчив на надраскване, удар, атмосферни влияния и химикали; Лек и удобен за дълга употреба; Лесно се почиства и дезинфекцира; Позволява носенето на респираторна маска и очила. Предпазва носа и устата.

При коронавирус, освен чисто респираторното предаване е налице и контактно-битово - през лигавицата на окото, носа, устата, от неизмити ръце след допир до заразени повърхности. Точно поради тази причина, шлемовете са ефективно средство за предпазване и защита. Освен, че няма да позволят през лигавиците на лицето да влязат пръски, те ще ограничат до минимум и допира с ръце.

ВНИМАНИЕ!!! Ограничена наличност на асортимента!
За повече информация можете да посетите нашия сайт https://belani.store/acessories-bg/predpazni-aksesoari-bg/predpazen-shlem-macka-za-ucta-i-noc-za-mnogokratna-i-ezhednevna-upotreba.html или да звъннете на посочения телефон!!!


  • Пловдив
  • Дата на публикуване: 17.02.2021

Обява №: 247023


Подобни обяви в Пловдив: