Търси
в
Направи VIP

Озеленяване на двор от ТОТЕХНяма нищо по-хубаво за очите от цветът на зелената свежа трева. Добрият вид на тревата зависи както от качествените семена, така и от правилната поддръжка на тревната площ. Тотех ще ви предложи внимателно подбрани тревни семена в зависимост от специфичните изисквания на обекта.
Ние ще озеленим вашия дом, офис или градина, ще изградим поливна система, ще аранжираме цветя и камъни, скални кътове и алпинеуми, ще се погрижим и ще ви предложим декоративна растителност, която ще съобразим с вашите изисквания и идеи.
Разбира се, ако желаете да постигнете бързи резултати и да имате морава за един ден, ние ще доставим и положим тревни чимове във вашата градина. Ще се учудите колко бързо цялото пространство пред очите ви ще се превърне в един зелен килим, по който няма да имате търпение да се разходите.
Всичко това ще го направим за вас. Доверете се на професионализма, доброто качество и творческите решения. Ние ще реализираме идеите ви за градината, за която винаги сте мечтали.
Консултации – при възникнала необходимост винаги можете да се свържете с нас:
Направете запитване по електронната поща, като задължително изпратите снимка на вашата трева - ние ще ви отговорим в най-кратките възможни за нас срокове.
Консултации на място – може да бъдете посетени от специалист. Той ще констатира проблема като ви даде съвет и остави по ваше желание писмено предписание за правилното стопанисване на тревата. Консултациите се заплащат.
За контакти: 0887 88 00 88, ланд.арх.Павлина Тодорова

  •  Изпрати запитване
  • Тел: 0887880088
  • Уебсайт: totex.net


  • София
  • Дата на публикуване: 13.12.2017

Обява №: 178873


Подобни обяви в София: