Търси
в
Направи VIP

Онлайн Немски език за МедициЕзиков център Асториа Груп предлага специализирано обучение – Онлайн немски език за медици. Обучението е подходящо за:

✔️лекари

✔️стоматолози

✔️медицински сестри

✔️болногледачи

✔️социални асистенти

По време на предлаганото от Езиков Център Асториа Груп обучение Онлайн медицински немски език се набляга на различни ситуации от ежедневието на всеки медицински работник. Използваните учебни материали са изготвени за целите на настоящия курс. В него ще бъдат обстойно разгледани важни теми на пример – изготвяне на епикриза, анамнеза, разнообразие от медикаменти и тяхното прилагане. Разглеждат се диагностика и лечение на заболяване, диета, хранителен режим и др. Всички обучаеми лица в предлагания Онлайн немски език за медици ще обогатят речниковия си запас с подходяща терминология от съответната професионална сфера.

Предлаганият от Езиков център Асториа Груп курс по немски език с медицинска професионална насоченост е подходящ за лекари и медицински служители. Също и за общ персонал в санаториуми, лечебни заведения и домашен стационар, които желаят да подобрят уменията си в общуване с немскоговорящи пациенти или да работят в Германия,Швейцария, Лихтенщайн, Австрия

За повече информация и записване се обадете на телефон
0890 320 053


  • Варна
  • Дата на публикуване: 23.09.2021

Обява №: 255498


Подобни обяви в Варна: