Търси
в
Направи VIP

Онлайн курс по Испански език - ниво B2

190.00 лв.

Езиков Център Астория Груп Ви предоставя курсове по Испански език за напреднали. Следващият етап от изучаването на испанската реч - Онлайн курс по Испански език - ниво B2. 70-те учебни модула включват ежедневни теми, както и основни граматически принципи. Принципите за използване на модални глаголи в настояще или минало време, използване на съюзи, структуриране на подчинени изречения и степенуване на прилагателни са силно подчертани. По-задълбочено и детайлно ще разгледаме и всички времеви структури в предстоящия курс.
Какво повече има в предстоящия курс по Испански език от предходното ниво?
Предлаганият от нас курс по испански език - ниво B2 онлайн съдържа различни ситуации от ежедневния живот, които ще Ви позволят да използвате граматическите принципи, които вече сте изучавали, като същевременно развивате своите умения и способности да слушате и четете на <испански език.

Цялостният материал е представен по достъпен и разбираем начин, както сте свикнали от предишни нива A1, A2 и B1. Вашите способности за говорене и писане ще продължат да нарастват със същата постоянна скорост, докато напредвате от един урок към следващия.
Кратко съдържание на „Онлайн Испански език - ниво B2“:
• 40 урока в раздела Lectura, 18 урока в раздела Gramática, раздел Comprensión Audiovisual съдържащ 10 урока и раздел Comprensión Auditiva включващ 20 урока. Всеки модул е с обобщително упражнение в края;

• Всеки модул представя методите за боравене с испанския език по интуитивен и интересен подход;

• Възможност да упражните изученото с помощта на допълнителни интерактивни упражнения;

• 180 дни (6 месеца) неограничен достъп до всички модули и задачи.
Какво да очакваме след завършване на „Курс по Испански език - ниво B2 онлайн“ :
• Получавате безплатен сертификат за покритото езиково ниво след успешно полагане на изпит в края на курса;

• Увереност в разговори на ежедневни теми – работа, семейство, дневна рутина, лични предпочитания. Хобита и интереси, мечти, изминали събития, бъдещи планове и мн. други;

• Увереност в разговори специфични за Вашата дейност теми – уговаряне на срещи, мероприятия, съставяне на е-майли, провеждане на телефонни разговори;

• Премахване на езикова бариера.

След завършване на испански език – ниво B2, ще можете да говорите и пишете на езика свободно, да прилагате граматически правила с лекота и да сте уверени в ежедневната си реч.

Започнете да общувате с по-широк група от хора. Спечелете увереност в способността си да комуникирате свободно с приятели, познати и колеги и да преодолеете езиковата бариера.

Присъединете се към онлайн платформата за изучаване на езици на Езиков Център Асториа Груп – „От възможности към постижения”.

За повече информация се свържете с нас 0890 320 053


  • Варна
  • Дата на публикуване: 10.03.2022

Обява №: 261238


Подобни обяви в Варна: