Търси
в
Направи VIP

Онлайн Курс по Английски език в туризма - A2/B1/B2

190.00 лв.

Езиков Център Асториа Груп Ви предлага онлайн курс по английски език в туризма, съобразени изцяло с Вашия график и възможност за посещение. Всеки онлайн курс по Английски език е създаден по гъвкава методология от реномирани преподаватели в предвид съответното ниво на курсистите. Online English course for tourism е предвиден за курсисти, които са изучавали английски език и разполагат с познания по езика.

Независимо дали в момента изучавате туризъм или вече работите в тази сфера, курсът по английски език за туризъм на Образователен център „Асториа Груп” има какво да Ви предложи. Темите са подбрани така, че да Ви въведат в различни ситуации от професионалния живот на екскурзовода, туроператора или туристическия мениджър.

Във всеки урок по онлайн английски в сферата на туризма Вие ще преминавате през различни теми, свързани с реални ситуации от ежедневието на работещите в тази област. Уроците по Английски език в сферата на туризма съдържат в себе си интерактивно съдържание. Това включва видеа, аудио записи, допълнителни упражнения за самопроверка на знанията и комбинация от изображения, които реално пресъздават идеята на урока. Практическите задачи и разиграване на реални ситуации спомагат за по-лесното усвояване и затвърждаване на специализираната лексика.

По време на Вашия Online English course for tourism, ще научавате постепенно граматични, ключови и лексикални правила. Всеки курсист записал се на онлайн курс по английски език в сферата на туризма, ще превъзмогне езиковата бариера. Курсистът ще развие основни комуникативни умения, което ще му даде увереност в общуването. С всеки изминал ден Вие ще научавате нови думи, които ще спомогнат за развитието Ви в личен и професионален бъдещ план.
Кратко съдържание на „Онлайн курс по английски език в туризма“:
• 34 урока по английски език в сферата на туризма, представящи похватите за боравене с английската реч по интересен и интуитивен начин;

• Възможност за упражняване на наученото с помощта допълнителни интерактивни упражнения;

• 60 дни (2 месеца) неограничен достъп до всички уроци и упражнения;
Какво да очаквам след завършване на курс "Online English course for tourism":
• Получаване на сертификат за покритото езиково ниво за специалност - Туризъм след успешно полагане на изпит в края на обучението;

• Увереност в разговори на ежедневни теми. Разглеждат се работа, семейство, дневна рутина, лични предпочитания, хобита и интереси, мечти, изминали събития, бъдещи планове и мн. други.

Този курс е предназначен за всички, работещи в сферата на туризма, контактуващи с клиенти от различни страни. Обучаемите развиват лексикални и граматически умения на езика, които са изключително полезни в осъществяването на ефективна комуникация. Независимо дали ролята на обучаемите в туризма е административна или мениджърска, те ще се справят адекватно с поставените задачи.

*Обучаемите трябва да имат покрито ниво А1, за да се включат в този курс.
За повече информация може да заповядате на адрес гр.Варна ул.Презвитер Козма №8 ет.1 или се свържете с нас 0890 320 053


  • Варна
  • Дата на публикуване: 10.03.2022

Обява №: 261239


Подобни обяви в Варна: