Търси
в
Направи VIP

Мъжки Тениски

44.00 лв.

Tony BG предлага прекрасни дамски и мъжки тениски за работа и свободното време, които лесно се съчетават с панталони, връхни дрехи и аксесоари. Предлагаме голямо разнообразие от модели, цветове и размери. Тениските се носят при всеки повод и можем да кажем, че те представляват една от най-важните дреха за нас. При нас ще намерите дамски и мъжки тениски с къс или дълъг ръкав от памук и полиестер различни модели, цветове и материи
Пишейки за модерни тениски, трябва да обясним, че не се гледа само визията, но и качеството. Колкото по-качествена е материята, толкова по-добре.Интересно е, че все по-често се търсят тениски с щампи. Някои пък предпочитат класическите модели тениски. Те залагат на стандартната изчистена визия.По този начин тениската може да се носи, както в ежедневието, докато пазарувате , така и на работното Ви място, тъй като стилна и може да се комбинира с дънки и панталон. Въпрос на вкус е какъв цвят или шарка ще си изберете.
Естествено и тази година се залага на по-светлите цветове, като например розово, небесно синьо, зелено и бяло. Класическото черно обаче също не е демоде и е предпочитано от мнозина хора.Не оставяйте обзавеждането на летния Ви гардероб за последния момент, защото сега е момента да се снабдите с нови дрехи предлагани от Tony BG.
TonyBG Ви подготви новите хитове Мъжки тениски, с които ще сте стилни във всеки момент и обстоятелства Мъжката тениска е най-неразделна част от всекидневието - тя може да се комбинира с спортна и елегантна визия.
От TonyBG предлагаща стилни дрехи може да откриете всичко от което имате нужда. Разгледайте всички предлагани от ТониБГ мъжки и дамски тениски и при нужда се свържете с нас за повече информация или консултация.


  • София
  • Дата на публикуване: 08.10.2021

Обява №: 256016


Подобни обяви в София: