Търси
в
Направи VIP

Мъжки Дрехи от Лен

59.00 лв.

Tony BG предлага дрехи от лен предпочитан от всеки. Дрехите от лен имат много гладка повърхност с матов гланц, трудно се замърсява, не става на мъхести топчета, лесно попива вода и лесно изсъхва. Подходящ е за летни облекла. Ленът е много устойчив на опън, най-вече когато е мокър. Той е по-твърд от памука и се мачка повече.препоръчително да се пере на ниска температура, защото се свива.

Ленът е удивителна материя с доказани качества и днес се радва на възраждащ се интерес от почитателите на луксозните тъкани.Tony BG ви предоставя да намерите своята дреха от лен,който създава невероятно усещане за комфорт и лукс, но е известен и със своите здравословни преимущества. От стари времена човечеството познава полезните свойства на ленените тъкани.

Ленът притежава много ценни хигиенни предимства, той е въздухопропусклив, не задържа бактерии и причиняващи замърсяване вещества. Незаменима материя е за хора с чувствителни и проблемни кожи, не е известно да причинява алергии. Това е една от най-подходящите материи за горещините. Смята се, че ленените материи способстват намаляването на простудните заболявания. Също така материята е много дълготрайна и устойчива на гниене – не случайно има запазен лен още от древните цивилизации

Тук в Тони БГ ще откриете нови модели дрехи от лен на достъпни цени. Разгледайте новите ни модели и при нужда се свържете с нас.


  • София
  • Дата на публикуване: 27.09.2021

Обява №: 255705


Подобни обяви в София: