Търси
в
Направи VIP

Мъжки Бомбъри

149.00 лв.

TonyBG винаги предоставя на всички свои клиенти най-модерните трендове. Говорейки за мода, не можем да подминем бомбърите. Подходящи за леко хладно време те са истински хит в целия свят. Бомбър-ът е тотален хит, затова нека научим неговата завладяваща история. Създаден по време на Първата Световна Война, той е имал за цел да пази пилотите-бомбардировачи от студа на отворената самолетна кабина. Американската армия приспособява модел, пригоден за поднулевите температури, който е с висока яка, често окантена с пухкава овча кожа – добре познатото авиаторско яке. Както казахме бомбърът възниква като модел войнишко яке, специално създаден за американските военни пилоти през Първата световна война. Oттам идва и името му - от англ. bomber - „бомбардировач”.
Открийте любимата връхна дреха сред нашата селекция от модерни мъжки бомбър якета. От изисканите модели от стилни материи до класическите бомбъри - бомбър якето е сред най-важните модели за всеки мъж със стил в тенденциите. Носете го с бяла риза и къс панталон от деним за спортно съвършенство.

Ние от Тони БГ следим тенденциите, за да предоставяме на своите клиенти най-новите трендове. Стрийт стайл звездите превърнаха бомбърите в истински култ в последните няколко години,което доведе до рязък бум в търсеното, а съответно и в предлагането на множество модели. Но това, което превръща всеки модел в хит, е контрастът между луксозните материи и спортния дух който самото яке носи в себе си. А още по-интересно е когато го носим в комбинации с по-елегантни и строги силуети.
Разгледайте всички предлагани от ТониБГ бомбъри и при нужда се свържете с нас за повече информация или консултация.  • София
  • Дата на публикуване: 19.08.2021

Обява №: 253750


Подобни обяви в София: