Търси
в
Направи VIP

Магазин и сервиз за велосипеди - Epic Bike Shop

50.00 лв.

Ние (екипът на EPIC) сме щастливци! Щастливи сме защото имаме рядката възможност да работим хобито си! А когато нещата стоят по този начин не чакаш да дойде уикенда и не изтръпваш при мисълта, че утре е Понеделник. Ние сме щастливци, защото клиентите ни са по-скоро приятели, с които се радваме да се виждаме винаги, когато се отдаде възможност. Също така сме щастливи, защото знаем, че стоката, която продаваме е тествана лично от нас и нямаме никакво съмнение в качеството и.
Нашата мисия е да доставим наистина качествени велосипеди и Ebikes на Българският пазар. Да запознаем клиентите си най-подробно с предимствата (или недостатъците) на продуктите, които ги интересуват. И да дадем възможност за тест на избраният от вас велосипед или Ебайк в реални условия.

И все пак кои сме ние:
Еpic Bikeshop е плод на дългогодишния опит във вело индустрията на Цветелин Иванов, който е познат в средите като Цуцо и Ивайло Борисов, който все още не е познат във вело средите, но най-вероятно ще стане.
През последните близо 20 години освен по многобройните състезания, много от вас познават Цуцо, като част от екипа на магазин BAS, велосипедите RAM, първият собствен магазин ALL MOUNTAIN и основател на марката PULSE Cycles. Цуцо е един от пионерите на Bike Trial дисциплината в България. А дърт джъмповете, които заедно с група приятели строи в продължение на години все още са любимо място за практикуването на този спорт. В последните години Цуцо е неразделна част от Ендуро ентусиастите.


  • София
  • Дата на публикуване: 16.05.2021

Обява №: 249961


Подобни обяви в София: