Търси
в
Направи VIP

Луксозен курортен комплекс в Miami, USA търси стажант фронт офис- мениджър по програма Internhip USA

2 175.00 лв.

Miami е една от най- известните в САЩ и в света дестинации за ваканционен туризъм. Безкрайни възможности за пазаруване в модерни, лъскави молове или изключително персонално обслужване, на което можете да се насладите в магазинчета семейна собственост на Coconut Grove и много други ъгли в района. Риболов дълбоко в океана, голф, тенис, да се насладите на бейзболен мач или да гледате едни от най- известните в света баскетболни звезди, автомобилни състезания, фестивали на изкуството, екстравагантна храна и напитки и всичко това докато сте там на платен стаж. Програмата предвижда заплащане $9/час и е с продължителност 12 месеца.

В рамките на стажа, ще имате възможност да усвоите и утвърдите ключови умения и знания за успешното функциониране на фронт офиса на хотела както и връзката му с останалите департаменти на хотела. При успешно приключване на програмата, стажантите имат възможност да получат препоръки и сертификат. Работодателите съдействат за настаняване в обзавена квартира за около $300/ месец.

Изисквания: отличен английски език, кандидатите трябва да са учащи или завършили висше образование в областта на мениджмънта, хотелиерството или ресторантьорството, опит в областта е предимство.
  •  Изпрати запитване
  • Тел: (052) 601 601; 602 6
  • Уебсайт: www.polycontact.com


  • Варна
  • Дата на публикуване: 08.09.2014

Обява №: 93466


Подобни обяви в Варна: