Търси
в
Направи VIP

Лимузина под наем за бала на цени от 57 лева на човек!! Vivaldi Limousines и San Diego Limousines

449.00 лв.

Лимузината за бала вече струва по-малко от прическата или ризата ти!!

Събери компания от 4 до 8 души, появете се на абитуриентския си бал заедно във фантастична дъъъълга лимузина след ефектен купон по улиците на града и си разделете цената! Лично ти ще платиш двуцифрена сума, а за празника ти ще добавим към колата безплатно и бутилка испанско вино!

Vivaldi Limousines е официален представител на най-голямата компания в отдаването на лимузини под наем – San Diego Limousines, която обслужва всички познати на теб телевизионни и кинопродукции и алкохолни брандове. Сега техният стандарт е абсолютно достъпен за теб и приятелите ти. Лимузините ни са от най-авторитетните американски марки и ще те изумят с класата и стила си на возене.

Цените за 3-часов пакет започват от 449 лева, а тези за 5-часов – от 599 лева за целия автомобил, а шофьорът е от нас. Бяла, червена, черна или уникална ретро лимузина? Фантастичен бял Крайслер 300? Единствената в Европа и убийствена кабрио лимузина? Или чудовищен 14-местен джип Линкълн Навигатор, който прави познатите ти Хамър лимузини да изглеждат стари и малки? За да си отговориш, позвъни на горещата ни линия за клиенти – 088 22 88 535 или посети сайтовете ни www.vivaldi-bulgaria.com и www.sandiego1000.com.

Или ако не ти се занимава – дай на вашите. :)


  • София
  • Дата на публикуване: 27.11.2014

Обява №: 99096


Подобни обяви в София: