Търси
в
Направи VIP

Кредит с лошо ЦКРСъдействаме за кредит до 50000 лв, с годишна лихва до 9% при максимален срок за изплащане до 10 години. Финанси Плюс е компания регистрирана по Търговския закон с Булстат 203593515, с разрешение за работа с лични данни № 417155.
Условия - минимум една година при настоящия работодател, постоянен трудов договор, превод на работна заплата в някоя от банките в страната, възможно и с лоша кредитна история, или лошо ЦКР.
Как работим?
Консултираме ви по телефона и преценяме дали можем да съдействаме, безплатно.
Ако има възможност да помогнем ще са нужни вашите лични данни, с които да направим справки по регистрите в РБ. За целта ще трява да попълните форма за кандидатстване онлайн през интернет, през официалният ни уеб сайт www.finansiplus.com, адресирана до вашия консултант.
След като получим данните ви, в рамките на 3 работни дни ще ви върнем категоричен отговор.
Ако е положителен ще ви направим оферта с конкретна годишна лихва, вноска, срок на кредита.
Ако сте съгласни с условията и предложения комисион, ние ви изготвяме договори с фирмата и документите за банката. Пращаме ги по куриер за наша сметка с обратно връщане на подписаните от вас документи, след което ние ги предоставяме на банковия служител за обработка.
В рамките на няколко работни дни получаваме краен отговор. При одобрен кредит се уговяраме за идването ви в София, за подписване на договорите за кредит в банката и усвояване на исканата сума.
Комисионни се плащат единствено при УСВОЕН КРЕДИТ, в офиса на Финанси Плюс, или във фирмената банкова сметка, обявена в сайта ни.
  •  Изпрати запитване
  • Тел: 0893002758
  • Уебсайт: finansiplus.com/


  • Шумен
  • Дата на публикуване: 11.07.2016

Обява №: 131061


Подобни обяви в Шумен: