Търси
в
Направи VIP

Контролен Блок за Гаражна Врата и Охранителни Ролетни Щори

85.00 лв.

Контролен блок M10 (снимка 1 и 2) е предназначен за дистанционно и ръчно управление на гаражни врати, ролетки и бариери, задвижвани от реверсивни, променливотокови, асинхронни двигатели снабдени с крайни изключватели. Паметта на контролния блок е енергонезависима с възможност за запаметяване на максимум 30 дистанционни управления.

Контролен Блок M20AF (снимка 3 и 4) също е предназначен за дистанционно и ръчно управление на ролетки и бариери, задвижвани от реверсивни, променливотокови, аснхронни двигатели снабдени с крайни изключватели. Паметта е енергонезависима с възможност за запаметяване на максимум 100 дистанционни управления.

GSM Комуникаторът (снимка 5 и 6) задейства реле при обаждане от предварително зададени телефонни номера. Максималния брой записани управляващи телефонни номера е 500. Предоставя звукова и светодиодна индикация на режимите на работа.

Към всички блокове получавате 2 дистанционни управления по избори. Дистанционните управления са със скачащ код, с което се осигурява висока степен на сигурност.

Технически данни:
Захранващо напрежение: 220V AC 50-60 Hz
Собствена консумация: I max = 20mA
Комутирана мощност: MAX 1000W
Комутирана мощност на изхода за лампа МАХ 1000W
Време за затваряне и отваряне: програмируемо от 1 до 250 сек.
Честота на радиоканала: 433MHz
Брой на програмируемите ДУ максимум 30 броя./опция до 100/
Тип на кодиране на ДУ скачащ код

Може да видите пълната ни гама от артикули на:

http://garajnavrata.bg

Този продукт е подходящ за тези от вас които търсят: гаражни врати, гаражна врата, електронен блок, автоматизация за гаражна врата, автоматизация, автоматично отваряне на гаражна врата, автоматични бариери, автоматични ролетки, охраняема ролетка, ролетна щора, автоматична ролетна щора.
  •  Изпрати запитване
  • Тел: 0887080868
  • Уебсайт: garajnavrata.bg/


  • Пловдив
  • Дата на публикуване: 21.03.2017

Обява №: 145149


Подобни обяви в Пловдив: