Търси
в
Направи VIP

КОМФОРТ И ПРЕСТИЖ В ИНТЕРХОТЕЛ „ЧЕРНО МОРЕ“

75.00 лв.

Нашият хотел, в идеалния център на Варна, предлага професионални условия за провеждане на делови срещи, обучения, конгреси, форуми, пресконференции. В зависимост от мащаба на събитието, ние предоставяме зали с 40, 80, 150 и 230 места.
Конферентните зали на Интерхотел „Черно море“ са удобни, практични и приятни. Стилната обстановка дава възможност за организиране на събития за дипломатическия, бизнес и политически елит. В конферентните зали има възможност за различна подредба на масите и столовете, в зависимост от изискванията на клиента. Те разполагат с флипчарт, стационарен и подвижен екран, безжичен интернет, озвучаване, бяла дъска и климатизация. При поискване и срещу допълнително заплащане, се предоставя и друга техника, която е необходима. По време на събития, предлагаме кафе паузи, работни обеди и коктейли.
Интерхотел „Черно море“ е идеалното място за организиране на Вашите събития, тъй като предлагаме и чудесни условия за вечеря и нощувка. След Вашето мероприятие, можете да се отпуснете в приятната обстановка на ресторант „Панорама“, който посреща своите гости в изискана класическа обстановка, със запленяваща гледка към Варна и морето. А в края на емоционалните изживявания, предлагаме пълноценна почивка в тихи и комфортни стаи.

Адрес и Контакти:
Интерхотел „Черно Море“
бул. "Сливница" № 33, гр.Варна 9000, България
Централа: + 359 52 61 22 35 до 38; Факс: + 359 52 61 22 20;
hotel@chernomorebg.com,
chernomore@chernomorebg.com
www.chernomorebg.com


  • Варна
  • Дата на публикуване: 14.10.2014

Обява №: 96041


Подобни обяви в Варна: