Търси
в
Направи VIP

къща в с. Горско Абланово

20 000.00 лв.

Агенция за недвижими имоти " Няма Проблеми " ЕООД предлага за продан двуетажна къща, построена през 1986 г. в село Горско Абланово.
Село Горско Абланово се намира на 27 км северно от град Попово и на 55 км южно от Русе. Неговата земя граничи със землищата на селата Гарчиново, Кацелово, Голямо Градище, Каран Върбовка и Крепча. През землищата на селото тече река Черни Лом. Селото е разположено в северозападната част на Североизточна България на ниските хълмисти разширения на Източна Стара планина - Поповски възвишения, 235 м надморска височина. Асфалтовите пътища свързват селото с околните села, а автобусните връзки отговарят на нуждите на гостите и жителите. Жителите на село Горско Абланово наброяват около 681 души.
Къщата се намира в централната част на селото. Изложението е югозападно. Къщата има голяма каменна стена на първия етаж, която е недовършена. Това е голяма стая, направена от камък. До втория етаж се стига по външни стълби. На горния етаж има голям просторен коридор, кухня, 3 стаи и склад, в който може да се направи банята. Къщата е измазана и поддържана. В двора има стопански постройки и лозя. Градината е около 1600 кв.м. Къщата е подходяща за ваканции и почивка. Имотът разполага с ток и вода.
Агенция за недвижими имоти " Няма Проблеми " ЕООД работи с нотариус и ще ви помогне в изготвянето на всички документи!
Ако имате интерес кликнете тук:
https://offer.property/listing-preview/large-bulgarian-house-for-sale/


  • Попово
  • Дата на публикуване: 25.03.2021

Обява №: 248214


Подобни обяви в Попово: