Търси
в
Направи VIP

Филтри за маски 3м

1.00 лв.

Филтри за маски 3М в онлайн магазин www.vvmstore.com винаги налични и на ТОП цени !
Поръчай тук: https://vvmstore.com/.../respiratori-mnogokratna.../filtri
В много индустрии, както и при различни видове работа, се формират опасни субстанции. 3М™ полумаските ( 6000,6500QL, 7500) и целите лицеви маски ( 6000 FULL) могат да се използват с широка гама филтри и осигуряват ефективна защита срещу газове, пари и частици. Дори и при продължителна употреба, маските предлагат изключително качество като комбинират комфорт и лекота при употреба. . Изборът на подходяща маска и тип филтър зависят от конкретната работна среда и индивидуалните изисквания. Филтрите от серията 6000 осигуряват защита от широк спектър вредни замърсители. В среди с високо съдържание на газове и пари подходящи са следните филтри:
6051с ниво на защита: A1, осигурава защита от органични газове и пари;
6054 с ниво на защита: K1, защитава от амоняк и производни;
6055 с ниво на защита A2 защитава от органични газове и пари. (Филтрите А2 осигуряват защита срещу по-високи концентрации на пари в сравнение с А1.);
6057 с ниво на защита ABE1 защитава от органични пари, неорганични и киселинни газове;
6059 с ниво на защита ABEK1 защитава от органични пари, неорганични и киселинни газове, амоняк и производни.
Всеки един от филтрите е с уникалната 3М™ байонетна система, която позволява бързо и лесно прикрепяне на филтрите към полумаската или цяла лицева маска. Щракването потвърждава правилното поставяне на филтъра.
Времето на експлоатация на филтъра зависи от средата, в която се използва. Колкото по-голяма е концентрацията на вредни вещества в работното пространство, толкова по-бързо се изразходва ресурсът на филтъра. Важна роля играе и правилното съхранение на филтъра, поради свойството на активния въглен ( съдържащ се във всеки от гореизброените филтри) да абсорбира вредните вещества от въздуха.
За да се удължи експлоатационният живот на филтрите се препоръчва предварителното филтриране на прах чрез използването на предфилтри ( 3М5911, 5925, 5935), които се прикрепят с помощта на държач (3М 501).
Комбинираните газови филтри са със здрав пластмасов корпус, а ниското им тегло и компактните размери правят използването на маската удобно.
Винаги проверявайте целостта на опаковката на закупения продукт и срокът му на годност. Не забравяйте и за правилният начин на съхранение.


  • Бургас
  • Дата на публикуване: 10.06.2022

Обява №: 264274


Подобни обяви в Бургас: