Търси
в
Направи VIP

Дамски Рокли

49.00 лв.

Поли и рокли - Колекциите от Tony BG съчетават класика, елегантност и комфорт за съвременната жена. Облеклата са изработени от висококачествени материали и са съобразени с последните модни тенденции. Моделите дамски рокли и поли са подходящи за дамите, за които стилът и елегантността в ежедневието са задължителни. Обновете своя гардероб с класически прави, плисирани или прилепнали дамски поли. Предлагаме разнообразие от стилове, цветове и размери. Нашият асортимент съдържа всичко, от което имате нужда. Пазарувайте бързо, лесно и удобно от нашия сайт TonyBG.
Всяка жена знае, колкото и да са удобни панталоните, за да привлечете вниманието на мъжа, трябва да носите рокля или пола, това (освен вътрешната красота) е което прави жената истински привлекателна. С помощта на правилно подбраната мода, можете визуално да коригирате своята фигура.
Разгледайте и открийте любимият модел за рокля от Tony BG. Роклите са най-търсените в категория ЖЕНИ от Тони БГ. От изисканите модели от качествени материи до класическите дамски рокли - важни за всяка жена със стил в тенденциите.
Ние от Тони БГ следим тенденциите, за да предоставяме на своите клиенти най-новите трендове. Най търсените модели които са хит на сезона може да откриете в нашия сайт Tony BG. Разгледайте всички предлагани от ТониБГ поли и рокли и при нужда се свържете с нас за повече информация или консултация.


  • София
  • Дата на публикуване: 08.10.2021

Обява №: 256012


Подобни обяви в София: