Търси
в
Направи VIP

Дамски Ризи

67.00 лв.

TonyBG винаги предоставя най-модерните трендове дамски ризи на всички свои клиенти. Предлагаме голямо разнообразие от модели, цветове и размери. Дамски ризи се носят при всеки повод и можем да кажем, че те представляват една от най-важните дрехи за един стилна жена. При нас – Тони БГ, ще намерите дамски и мъжки ризи с къс или дълъг ръкав с изключително висококачествена материя, различни модели и цветове.

Пишейки за модерни дамски дрехи, трябва да обясним, че не се гледа само визията, но и качеството. Колкото по-качествена е материята, толкова по-добро е усещането при носене на дрехата. Интересно е, че все по-често се търсят ризи от естествена материя. Някои дами предпочитат класическите модели. Те залагат на стандартната изчистена визия. По този начин дамската риза може да се носи по всеки повод,както в свободното време, така и на работното Ви място. Стилната дамска риза може да се комбинира с дънки и панталон. Въпрос на вкус е какъв цвят или шарка ще си изберете.

Естествено и тази година се залага на по-светлите цветове, като например розово, небесно синьо, зелено и бяло. Класическото черно и бяло обаче също не е демоде и е предпочитано от мнозина хора. Не оставяйте обзавеждането на вашия гардероб за последния момент, защото сега е момента да се снабдите с новите модели дрехи предлагани от Tony BG.

TonyBG предлага стилни дамски дрехи. Тук можете да откриете всичко от което имате нужда. Разгледайте всички предлагани от ТониБГ мъжки и дамски ризи и при нужда се свържете с нас за повече информация или консултация.


  • София
  • Дата на публикуване: 08.10.2021

Обява №: 256008


Подобни обяви в София: