Търси
в
Направи VIP

Дамски Поли

37.00 лв.

Поли и рокли - Колекциите от Tony BG съчетават класика, елегантност и комфорт за съвременната жена. Облеклата са изработени от висококачествени материали и са съобразени с последните модни тенденции. Моделите дамски рокли и поли са подходящи за дамите, за които стилът и елегантността в ежедневието са задължителни. Обновете своя гардероб с класически прави, плисирани или прилепнали дамски поли. Предлагаме разнообразие от стилове, цветове и размери. Нашият асортимент съдържа всичко, от което имате нужда. Пазарувайте бързо, лесно и удобно от нашия сайт TonyBG.
Всяка жена знае, колкото и да са удобни панталоните, за да привлечете вниманието на мъжа, трябва да носите рокля или пола, това (освен вътрешната красота) е което прави жената истински привлекателна. С помощта на правилно подбраната мода, можете визуално да коригирате своята фигура.
Открийте своя любим модел пола предоставена от фирма Tony BG Полата за всяка жена има за цел да оформи изящната й форма. Полата с различен модел не излиза от модата. Дължината варира от мини до коляното. Може да я комбинирате с риза или подходяща тениска или потник.


  • София
  • Дата на публикуване: 08.10.2021

Обява №: 256011


Подобни обяви в София: