Търси
в
Направи VIP

Дамски Къси Панталони

49.00 лв.

От Tony BG можете да намерите вашето допълнение за лятото в категорията къси панталони. Дори и в най-ограничения си откъм съдържание гардероб, късите панталони си остават незаменими. Къси дамски панталони които си остават едно незалязващо предложение през годините, харесваме всичките им вариации, защото лятото е любим сезон за тяхното носене. Късите дамски панталони можем спокойно да определим като „униформата на лятото“. Не можем да си представим друга дреха, която да е удобна за носене в най-горещите летни дни и все пак да е социално приемлива.
TonyBG мисли за вас и вашето удобство за това прецизно избра колекция за летния сезон с къси Дамски панталони.Нека да бъдем крак с модата като улесним избора ви с предлаганите от Тони БГ къси панталони и останалите предлагани дрехи.
Разгледайте и открийте любимият модел Дамски къси панталон сред нашата селекция от модерни Дамски къси панталони. От изисканите модели от качествени материи до класическите дамски панталони е сред най-важните модели за всяка жена със стил в тенденциите. Може да го комбинирате с риза или подходяща тениска или потник.  • София
  • Дата на публикуване: 08.10.2021

Обява №: 256003


Подобни обяви в София: