Търси
в
Направи VIP

Дамска Ветровка

79.00 лв.

ВЕТРОВКА- проверено
Tony BG Ви предлага едни от най-търсените връхни дрехи ВЕТРОВКИ, с която ще сте защитени от вятър и дъжд. Заслужава си да притежавате подобна дреха. Ветровката е ултралека дреха за защита от вятър и лек дъжд.
Ветровката е якето, от което ще имате нужда в 95% от времето, прекарано навън. Тя е лека и компактна. Независимо от сезона, една ветровка винаги може да превърне и най-динамичните условия в приятно преживяване сред красотата на родните планини! Добрата стара ветровка в актуализиран вариант.
Мембрана с висока устойчивост, която осигурява защита срещу вятър и дъжд с възможно най-ниско тегло на плата. Материята гарантира най-добрата защита, като същевременно осигурява пълен комфорт благодарение на високите нива на въздухопропускливост. Изключително леко яке с удобен дизайн дори и за спортуване , изработено от мека и лека материя.
Ветровката предпазва от вятър, ниски температури и дъжд, като същевременно осигурява повишен комфорт. Tonybg мисли за своите клиенти търсещи удобните и стилни модели Ветровки за всеки Мъж и всяка Жена.
Tony BG Ви предоставя последните хитове на стилните Женски ветровки, която всяка Жена би трябва да притежава в своя гардероб.
Ние от Tony BG прецизно следим за най-хитовите и търсени модели в цял свят за всеки сезон.Така с лекота и удоволствие Ви предлагаме новите модели на фирма Тony BG.
Разгледайте всички предлагани от ТониБГ Връхни дрехи Ветровки и при нужда се свържете с нас за повече информация или консултация.  • София
  • Дата на публикуване: 27.09.2021

Обява №: 255729


Подобни обяви в София: