Търси
в
Направи VIP

Челни товарачи DoosanГамата на Doosan включва 11 модела челни товарачи от средния клас с работни маси от 12 до 35 т и стандартни кофи от 2 куб. м до 6,4 куб. м. Машините намират широко приложение в строителството, добива на инертни материали, преработката и рециклирането на отпадъци, селското стопанство и промишлените производства. Челните товарачи са оборудвани с най-съвременни дизелови двигатели от марките Doosan, Perkins и Scania, съобразени с екологичните норми на Етап V на ЕС.

Товарачната уредба е с лостова система тип Z, осигуряваща максимална сила на загребване и товароподемност. Като опция челният товарач може да бъде оборудван с товарачна стрела за високо изсипване на материали. Челните товарачи в гамата разчитат основно на автоматизирана 5-степенна скоростна кутия тип Powershift с хидротрансформатор. Тя гарантира бързо ускоряване, лесно изкачване на нагорнища, мощно врязване в купа с материал, както и голяма теглителна сила.
12-тонният модел челен товарач разполага с най-модерна хидростатична трансмисия. Тя има 4 скоростни диапазона, 5 различни режима на теглителната сила за всеки вид дейност и настройки на оборотите на двигателя, както и 7 лимита на оборотите в първия скоростен режим за оптимална работа на хидравличния прикачен инвентар. В гамата има и един забележителен 24-тонен челен товарач с уникалната вариаторна трансмисия, съчетаваща най-доброто от хидростатиката и хидродинамиката за максимум икономии на гориво.


  • София
  • Дата на публикуване: 01.06.2022

Обява №: 264010


Подобни обяви в София: