Търси
в
Направи VIP

Блиндирана входна врата Т587

619.00 лв.

Структурата на крилото на блиндираната входна врата представлява два 10мм МДФ ламинирани панела. За шумо и топло изолация e добавенa минерална вата. Крилото има вграден лист метал с дебелина 1.2 мм. Дебелината на крилото е 70мм. Лицевият и задният панел са с красива фрезована шарка, която придава стилна завършеност на модела. От страната на пантите, крилото е подсилено с шест пасивни шипа, които при затворено положение на вратата влизат в касата.

Касата е регулируема, с первази за от двете страни. Вратата може да се предложи в няколко варианта, като стандартно се покрива зид до 34 см, като опционално може да се покрие и зид до 50 см.

Входната врата е снабдена с две независими заключващи системи DAF моноблок, с по три активни шипа. За улеснение при заключване, между горната и долната ключалка има фабрично поставено скрито резе с “върток”.СТРОИТЕЛНИ ОТВОРИ И ГАБАРИТИ

Габаритните размери на вратата с касата, могат да бъдат:

860 мм/1970 мм;
900 мм/2000 мм.
Препоръчителните строителни отвори, при липса на денивелация са:

910 мм/2000 мм;
950 мм/2030 мм;
При тези модели врати са възможни индивидуални поръчки по размери и дизайн на клиента!

Възможните посоки на отваряне са: навътре/лява и навътре/дясна, с възможност за обратен монтаж (навън/лява, навън/дясна).

Комплектът на показания на снимката модел, включва:

крило;
регулируема каса;
обков, който включва: иноксова сатенирана подвижна дръжка за вътрешната страна на вратата и по избор подвижна или пасивна дръжка за външната страна;
шпионка с метално чукче;
панти;
два секретни патрона;
трета допълнителна ключалка;
бронировка на патрона с вдлъбнати капачки против разбиване.
  •  Изпрати запитване
  • Тел: 0896 691012
  • Уебсайт: doormann.bg


  • София
  • Дата на публикуване: 29.07.2019

Обява №: 224683


Подобни обяви в София: