Търси
в
Направи VIP

Апарат за диамантено микродермабразио 495лв

495.00 лв.

Диамантеното Дермабразио е професионален козметичен уред.

Принцип на работа
Диамантеното Микродермабразио представлява апарат за пилинг на кожата. Той прави механична ексфолиация на външните мъртви слоеве на кожата и изсмукването им чрез вакум. Фините метални части на приставката премахват мъртвите клетки по повърхността на кожата.

Дермабразио може да се прилага както самостоятелно, така и в допълнение към всяка друга терапия за кожа. То има отлични резултати в следните случаи: бръчки, увредена от слънцето кожа, акне и белези от акне, намаляване на белези, прекалено омазняване на кожата, черни точки и кистички, уголемени и отворени пори, повърхностни старчески петна, тъпа, стресиран, пигментация на кожата, стрии и т.н.

Този метод се прилага върху лице, шия, деколте или на цялото тяло. При редовно третира с апарата, кожата възвъръща своя младежки и гладък вид.

Резултат
· Обновява кожата;
· Изсветлява кожата;
· Заличава пигментация и възрастови петна;
· Лечение на акне кожа;
· Свиване на разширени пори;
· Намаляване на фини бръчки и белези;
· Стягане на кожата
Аксесоари
3 ръкохватки; 9 наркайника (Диамантени глави); тръба; 20 филтъра; предпазител

Какво да очаквате по време на третирането?
По време на процедурат с диамантено дармабараио пациентите имат усещане за лек полъх на вятър. Дори и при по-високо ниво на третиране, дискомфортът обикновено е минимален, ако изобщо има такъв. Процедурата за лице обикновено продължава 20 до 30 минути. Ако процедурата включва шия и горна част на гърдите, тя може да продължи до час. Обикновено курса на терапия проължава между 4 до 8 процедури през едноседмичен интервал. Препоръчителна е допълнителна терапия на всеки 1 до 3 месеца, за да се поддържа кожата отлично състояние. В повечето случаи промяната се забелязва още след първата или втората процедура, но за по-добър резултат е препоръчително да се направят повече процедури.

Възрастта и състоянието на кожата определят броя на процедурите, необходими за постигане на оптимален ефект. За повечето кожни проблеми, се препоръчват най-малко шест процедури.

След процедура
Върху кожата се нанася хидратиращ тоник, овлажнител и слънцезащитен крем преди напускане на дерматолога. Може да се очаква известно зачервяване след процедура, но то продължава само няколко часа. Усещането е подобно на лек загар от вятър или слънчево изгаряне, което също ще премине след няколко часа. Прилагането на овлажнител кожата помага за хидратирането на кожата. Избягвайте прякото излагане на слънце в продължение на 7 дни след дермабразио. Много е важно да се използват висококачествени слънцезащитно продукт, и да се сведе до минимум излагането на слънце и на ултравиолетови лъчи, които са един от ключовите фактори за ускоряване на процеса на стареене на кожата. Да се ​​избягва алфа-хидрокси киселина, гликолова киселина, продукти и ексфолианти на кожата в продължение на 72 часа преди и след лечението. Избягвайте пълно покриване на лицето с грим, т.е. течни фондьотени или пудра в продължение на 24 часа след терапия. Грим за очи, червило и т.н. може да се приложи веднага след теапията.


  • София
  • Дата на публикуване: 21.04.2017

Обява №: 149877


Подобни обяви в София: