Търси
в
Направи VIP

Блиндирана входна врата код Т909

639.00 лв.

Представяме Ви блиндирана входна врата, изработена от 1,5 мм. прахово боядисан метал и 10мм. лакирани MDF- фрезовани панели . Размери на вратата с касата-90/200 см.

Дебелината на крилото е 90мм, а възможните посоки на отваряне са: навътре/лява, навътре/дясна, навън/лява, навън/дясна. Структурата на крилото представлява два MDF-ламинирани панела-всеки по 10мм, а за шумо- и термоизолация е поставена минерална вата. Лицевият и задният панел са с красива фрезована шарка, която придава стилна завършеност на модела. Касата е регулируема и може да облече зид с дебелина до 34см. Моделът е с фабрично поставено гумено уплътнение по протежението на касата и на крилото, също и с "Г-образна" лайсна на прага, което спомага за по-добра изолация и изграждане на праг. Вратата е снабдена с две независими заключващи системи, всяка с по три активни шипа. Добавена и трета скрита ключалка тип „резе“ от вътрешната страна.

** Повърхността на вратата подлежи на захабяване следствие на слънчевите UV-лъчи и влагата и не е подходяща за излагане на директни атмосферни влияния, освен ако няма изграден навес, който да предпазва вратата.
  •  Изпрати запитване
  • Тел: 0894619494
  • Уебсайт: www.porta-nova.bg


  • София
  • Дата на публикуване: 16.05.2017

Обява №: 155028


Подобни обяви в София: