Търси
в
Направи VIP

Ние предлагаме просто караваните под наем

170.00 лв.

Насладете се на свободата в Вашето пътешествие с кемперите на ЗОТИРЕНТАЛ
Оставете проблемите зад Вас! Пътувайте не само в сънищата си! Подарете на семейството и приятелите си прекрасна почивка с домашен уют! Опознайте природата, нови места и хора. Можете да пренощувате навсякъде, където Ви харесва. Ще закусвате, където пожелаете. Ще се чувствате у дома си, където и да отидете.
Нашият сайт:www.zotirental.com Ви представя отличен избор за европейска разходка с нашите отлични кемпери и с новите най ниски цени от 01 юни. Ние Ви предоставяме пълни комплекти спално бельо за всяка седмица, необходимо кухненско оборудване за доближаване на домашният комфорт.Всичко това е в цените за наема и без ограничение на изминатите километри. След нашият инструктаж кемпера Ви отнася с Вашият хотел,ресторант и кафе бар в избраният от Вас маршрут.
Нашите кемпери на база в гр.Варна КЕМПЕРПАРК предлага разнообразие в един нов начин на живот. Ние не предлагаме просто караваните под наем, а Ви подаряваме нови изживявания, нестандартен начин да прекарате ваканцията си. Както и да наречете такава почивка, едно е сигурно – получавате незабравимо изживявяне!
Изживейте непринудения начин на живот с моторкаравана, която е станала символ на свобода


  • Варна
  • Дата на публикуване: 09.06.2016

Обява №: 129111


Подобни обяви в Варна: